NIKMATI DISKAUN HEBAT DARI 20% SEHINGGA 95% BAGI BUKU TERPILIH. >>><<< JUMPA ANDA SEMUA DI PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2023 PADA 26 MEI 2023 SEHINGGA 4 JUN 2023 BERTEMPAT DI PUSAT DAGANGAN DUNIA KUALA LUMPUR (WTCKL).
Sign Up Now and Get RM5.00 Voucher
RM24.00 RM30.00
MUDAHNYA SAINS DAN MATEMATIK DENGAN PEMBELAJARAN TERADUN
End In :
Price RM24.00 RM30.00
Size (L x W x H) 23 cm x 15 cm x 1 cm
Points Needed 600
Availability 50
Shipping Fee
Quantity
Description
Highlight

(ISBN 978-967-2799-16-0)

Naratif Filem : Satu Pengenalan dihasilkan sebagai buku teks bagi memberi panduan dan kefahaman asas kepada pembaca (pelajar, penulis skrip, pengkritik filem) untuk memahami naratif filem. Pemahaman ini membolehkan pembaca memahami pembentukan sesebuah cerita bagi tujuan apresiasi, kritikan dan penghasilan sesebuah skrip filem yang baik. Buku ini sesuai dijadikan rujukan bagi para pelajar insititut pengajian tinggi yang mengikuti kursus penulisan skrip, kritikan filem dan juga karya kreatif yang lain seperti novel dan cerpen. Selain itu, ia boleh digunakan oleh penyelidik yang mengkaji bidang perfileman kerana elemen dan struktur naratif adalah asas kepada pemahaman sebuah skrip dan filem.

(ISBN 978-967-2908-06-7) Pembelajaran Teradun mengintegrasikan mod pembelajaran bersemuka di bilik darjah dengan mod pembelajaran secara maya dalam talian. Pengintegrasian ini seharusnya dilakukan secara adil yang mana kedua-dua mod pembelajaran tersebut benar-benar menyokong dan meningkatkan pembelajaran pelajar secara keseluruhan bagi menghasilkan pengalaman pembelajaran yang koheran dan bermakna. Oleh itu, aktiviti PdPc yang dirancang mestilah dirancang dengan teliti berasaskan prinsip pedagogi yang relevan . Kekuatan kedua-dua mod pembelajaran perlu diambil kira apabila merancang aktiviti Pembelajaran Teradun supaya kekuatan masing adalah saling melengkapi.