NIKMATI DISKAUN HEBAT DARI 20% SEHINGGA 95% BAGI BUKU TERPILIH. >>><<< JUMPA ANDA SEMUA DI PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2023 PADA 26 MEI 2023 SEHINGGA 4 JUN 2023 BERTEMPAT DI PUSAT DAGANGAN DUNIA KUALA LUMPUR (WTCKL).
Sign Up Now and Get RM5.00 Voucher
RM28.00 RM35.00
MENYEDIAKAN OBJEKTIF PENGAJARAN: ALAT PENTING UNTUK MENGEMBANGKAN PENGAJARAN DENGAN BERKESAN
End In :
Price RM28.00 RM35.00
Brand INSTITUT TERJEMAHAN DAN BUKU MALAYSIA
Size (L x W x H) 23 cm x 15 cm x 1 cm
Points Needed 700
Availability 43
Shipping Fee
Quantity
Description
Highlight

ISBN 978-983-068-306-5

Objektif pengajaran merupakan asas kepada pengajaran yang berkesan. Pengajaran yang dirangka dengan baik, membolehkan anda mengenalpasti isi kandungan yang sesuai untuk pengajaran anda, mengatur pengajaran mengikut cara yang sebaik mungkin dan menyediakan alat bantu untuk memastikan dengan tepat sama ada pengajaran yang dijalankan telah mencapai matlamatnya atau tidak. Buku paling laris yang pernah ditulis tentang subjek ini, Menyediakan Objektif Pengajaran ialah panduan sistematik bagi mengenal pasti, memilih dan menulis objektif untuk pengajaran yang berkesan. Edisi kemaskini dan terbaru ini, memberikan panduan tentang cara menulis objektif yang membolehkan anda:

Objektif pengajaran merupakan asas kepada pengajaran yang berkesan. Pengajaran yang dirangka dengan baik, membolehkan anda mengenalpasti isi kandungan yang sesuai untuk pengajaran anda, mengatur pengajaran mengikut cara yang sebaik mungkin dan menyediakan alat bantu untuk memastikan dengan tepat sama ada pengajaran yang dijalankan telah mencapai matlamatnya atau tidak. Buku paling laris yang pernah ditulis tentang subjek ini, Menyediakan Objektif Pengajaran ialah panduan sistematik bagi mengenal pasti, memilih dan menulis objektif untuk pengajaran yang berkesan. Edisi kemaskini dan terbaru ini, memberikan panduan tentang cara menulis objektif yang membolehkan anda: 1. Memilih isi kandungan dan kacedah terbaik untuk mencapai objektif; 2. Memberikan panduan kepada mereka yang baru belajar melalui proses pembelajaran; 3. Memberikan peluang yang lebih baik kepada pelajar untuk mencapai kejayaan; 4. Menunjukkan segala nilai tentang apa yang diajar; 5. Menyediakan Objektif Pengajaran merupakan sumber tersedia yang boleh menjadikan anda mahir secara praktikal dan meningkatkan pengajaran anda. Jika anda benar-benar ingin menyediakan pengajaran yang dapat memberikan kemahiran dan pengetahuan yang berguna kepada para pelajar, buku ini sememangnya untuk anda.